Hemşirelik Bölümü “Aramıza Hoş Geldiniz” etkinliği düzenledi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz bu yıl üniversitemize yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerini 18.10.2022 tarihinde düzenledikleri “Aramıza Hoş Geldiniz” etkinliğiyle karşıladı. Üniversitemize yeni başlayan Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin akademik kadro ve üst sınıflar ile tanışması amacıyla düzenlenen etkinlikte, Hemşirelik Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Ükke Karabacak yeni öğrencilerimize “Hoş geldiniz” konuşması ile iyi dileklerini iletti. Ardından öğrencilerimize deneyimlerinden ve eğitim süreçlerinden bahsetmek üzere, Hemşirelik Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Merve Yücel, 2. sınıf öğrencimiz Ezgi Güçlü, İngilizce 2. sınıf öğrencimiz Kübra Kılıç, 3. sınıf öğrencimiz Ebru Işık, 4. sınıf öğrencimiz Salih Durna ve 2022 yılı mezunumuz Senanur Kale konuşmalarını gerçekleştirdi.

Öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmasını hedefleyen etkinlikte birinci sınıfa başlayan öğrenciler üst dönemdeki öğrencilere meslekle ilgili görüşlerinden söz etti. Etkinlik, son sınıf öğrencimiz Nupelda Azboy ve arkadaşlarının müzik dinletisiyle sona erdi.

Haber Tarihi: 31/10/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023