Hemşirelik Bölümü 2020 Mezunları Yemin Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yemin Töreni zoom programı üzerinden çevrim içi iki oturum olarak 4 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Baş 2020 mezunlarımıza yönelik mesajlar içeren konuşmalarını yaptılar.Yemin Töreni 2020 mezunları adına Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi Ece Pekşen’in konuşmasıyla devam etti. Ardından bölüm birincileri açıklandı ve bölüm başkanları eşliğinde her bölümün yemin töreni gerçekleştirildi. İlk oturum sonlandıktan sonra Hemşirelik Bölümü 2020 Mezunları ile gerçekleşen ikinci oturum bölüm üçüncüsü Pınar Özdemir, ikincisi Gamze Gökkaya ve bölüm birincisi Nergis Durukan’ın konuşması ile başladı. Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak ve bölüm öğretim elemanlarının mezunlarımıza yönelik ilettikleri tebrik ve iyi dileklerinin ardından tören sonlandırıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023