Hemşirelik Bölümü 2016-2017 Akademik Yılı'nda yeni başlayan öğrencileri karşıladı

Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri 2016-2017 Akademik Yılı'nda yeni başlayan arkadaşlarını konferans salonunda 29 Eylül 2016 tarihinde düzenledikleri bir program ile karşıladı.Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 2016-2017 Akademik Yılı'nda yeni başlayan arkadaşlarını konferans salonunda 29 Eylül 2016 tarihinde düzenledikleri bir program ile karşıladı. Tüm hemşirelik bölümü öğrencileri ve öğretim üye/görevlilerinin katıldığı toplantıda Rektör Yardımcısı/Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Zeynep Güven ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı/Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ükke Karabacak yeni öğrencilerimize iyi dileklerini ilettiler.Son sınıf öğrencilerimizden sınıf temsilcisi Kübra Güneş yeni gelen arkadaşlarına deneyimlerinden, eğitim süreçlerinden ve hemşirelik mesleğinden bahsederken, birinci sınıfların temsilcisi Burcu Kuralay eğitim dönemleri ve meslek ile ilgili endişe ve beklentilerinden söz etti. Birbirleriyle tanışıp kaynaşan öğrencilerimiz hoş geldin pastalarını birlikte kestiler.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023