“Hello Tomorrow Turkey Challenge 2021” kapsamında Üniversitemiz Kuluçka Merkezi girişimcilerimizden Tahir Koray Yozgatlı’nın “Auctifera Scientific” adlı projesi Grand Winner olarak seçildi

Dünyanın dört bir yanından binlerce başvuru alan ve 6 Temmuz 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşen “Hello Tomorrow Turkey Challenge 2021” etkinliği kapsamında Üniversitemiz Kuluçka Merkezi girişimcilerimizden aynı zamanda da Tıp Fakültesi 2020 yılı mezunumuz Tahir Koray Yozgatlı’nın “Auctifera Scientific” adlı projesi Grand Winner olarak seçildi. Yozgatlı’nın infertilitenin tanı ve tedavisinde inovatif teknolojiler ve çözümler geliştirmek amacıyla tasarladığı projesi kazanan girişimlerden oldu.Girişimcimiz Tahir Koray Yozgatlı 2-3 Aralık 2021 tarihinde Paris’te gerçekleşecek Hello Tomorrow Global Summit’te yer alacak.Hello Tomorrow Turkey Challenge 2021 etkinliğini izlemek için tıklayın.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023