Lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Birleşmiş Milletlerin İngilizce simülasyonu HasalMUN bu yıl da üniversitemizde gerçekleşti.

Üniversitemizin bu yıl da ev sahipliği yaptığı 8. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Model Birleşmiş Milletler (HasalMUN) 17-20 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen konferansta dört gün boyunca dünya sorunları ve bu sorunları çözüm önerileri tartışıldı.

Konferansa çeşitli lise ve üniversitelerden yaklaşık 700 kişi katıldı.

HasalMUN (Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Model United Nations), Birleşmiş Milletlerin İngilizce simülasyonudur.

Son güncelleme tarihi: 24/03/2019