Girişimcilik ve Gelişim Kulübü Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar’ı ağırladı

Acıbadem Üniversitesi Girişimcilik ve Gelişim Kulübü tarafından gerçekleştirilen Girişimcilik Sohbetleri’nde, Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar konuşmacı olarak ağırlandı. Girişimcilik ve  kariyer seçimi konularında  Mehmet Ali Aydınlar’ın hayat hikayesi ve deneyimlerinden yola çıkarak aktardığı görüşleri doğrultusunda başarılı girişim yolculuğu, izleyicilerle paylaşıldı. Konferans Salonu’nda, öğrenciler ve çalışanlardan oluşan  250 kişilik katılımla interaktif olarak gerçekleşen etkinlik, izleyici sorularının yanıtlanmasının ardından sonlandı.

Haber Tarihi: 27/12/2023

Son güncelleme tarihi: 28.12.2023