Gastronomik Söyleşiler kapsamında “Sosyal Medyada Popüler Bilim” konuşuldu

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programımız tarafından 23 Mart 2022 tarihinde düzenlenen Gastronomik Söyleşiler kapsamında “Sosyal Medyada Popüler Bilim” başlıklı konuşmasıyla Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı aynı zamanda da Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Baş ağırlandı.

“Yaşam Dediğin 9 Metre” ve “Bağışıklığı Beslemek” adlı kitapların da yazarı olan Diyetisyen Prof. Dr. Baş, sunumunda güncel çalışmalardan, bilim ve popüler bilim kavramlarından ve sosyal medya kullanıcılarının son dönemdeki istatistiklerinden bahsetti.Doğru bilgi paylaşımının önemine de değinilen Prof. Dr. Baş, ilgi çekici verilerin yer aldığı araştırma sonuçları interaktif bir şekilde değerlendirildi. Söyleşi soru cevap ile sona erdi.

Haber Tarihi: 05/03/2022

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024