“Future Trends” Türkiye Atölye Çalışması 2015

Sağlık ekonomisi ve sağlık finansmanı alanında çözüm arayışlarına yönelik bir insiyatif olarak geliştirilen Future Trends Atölyeleri, ülkeler, fikir liderleri ve paydaşlar arasında uluslararası bir network platformu oluşturmayı ve bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamayı amaçlamaktadırSağlık ekonomisi ve sağlık finansmanı alanında çözüm arayışlarına yönelik bir insiyatif olarak geliştirilen Future Trends Atölyeleri, ülkeler, fikir liderleri ve paydaşlar arasında uluslararası bir network platformu oluşturmayı ve bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamayı amaçlamaktadır. Son 6 yıldır Asya Pasifik bölgesinde gelenekselleşen ve Orta Doğu, Latin Amerika ve Doğu Avrupa bölgelerine yayılarak büyümekte olan atölye çalışmalarının Türkiye’de düzenlenen ikincisi, 13-14 Kasım 2016 tarihleri arasında Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Novartis Türkiye ortaklığında düzenlenen atölye çalışması, Future Trends Atölyesi 2014 çıktılarına dayanılarak Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Yerel Sağlık Endüstrilerinin Geliştirilmesi’ konularına odaklandı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023