Fizyoterapist Gözüyle Pediatrik Değerlendirme

Etkinlik, ACU MEDAK ile saha çalışmalarında aktif rol alacak öğrencilerin pediatrik fizik tedavi ve rehabilitasyonun temellerini öğrenmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Acıbadem Üniversitesi mezunu Fizyoterapist Kübra Hoşgör’ün katılımı ile gerçekleşen etkinlikte; gelişimin basamakları, değerlendirme başlıkları; genel gözlem, anamnez, büyümenin değerlendirilmesi, gözlem, nörolojik değerlendirme, ortopedik değerlendirme, fonksiyonel değerlendirme, standardize edilmiş değerlendirme araçları gibi başlıklar konuşuldu.

Fizyoterapist Kübra Hoşgör, Acıbadem Üniversitesi mezunudur. Üniversitede öğrenciyken 3 yıl boyunca dezavantajlı çocuklarla yapılan projelere katılıp fizyoterapi ihtiyacı olan kimsesiz çocuklarla uzun dönem çalışmalar gerçekleştirdi. Hoşgör, 2 yıldır Pediamer Çocuk Terapi Merkezi’nde çalışıyor.

Haber Tarihi: 01/10/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023