Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen söyleşinin bu ayki konuğu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2017 mezunumuz Sılasu Arıkan idi.

2017 mezunumuz Sılasu Arıkan’ın bölüm öğrencileri ile bir araya geldiği söyleşi 4 Mart 2020 tarihinde gerçekleşti. Arıkan, öğrencilere Erasmus Programı hakkında bilgi verirken, deneyimlerini de paylaştı, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşide; başvuru, bu süreçte geçirilen aşamalar, yurtdışındaki koşullar konuşuldu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2017 mezunumuz Arıkan, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoloji Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam ediyor.

Son güncelleme tarihi: 16/03/2020