Ana içeriğe atla

Fizyoterapide Kariyer Buluşmaları devam ediyor

Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2015 Mezunları ve Acıbadem Sağlık Grubu’nda Fizyoterapist olarak görev yapan Gökçen Alaca ve Fatih Erol 11 Şubat 2019 tarihinde öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte üniversitede alınan eğitim nasıl meslek hayatında uygulanır, edinilen bilgi ve beceriler hastalara nasıl aktarılır konuşulurken, iş hayatına dair ipuçları da öğrencilerle paylaşıldı. Meslekte önemli yeri olan “Spastisite Cerrahisinde Fizyoterapi” konusunu öğrencilerimize hatırlatmak ve bakış açısı kazandırmak amacıyla da mezunlarımız bu alandaki deneyimlerini öğrencilerimize aktardı. “Paralimpik Sporcuların Fizyoterapisti Olmak”

Türkiye Paralimpik Yüzme Milli Takımı’nın Fizyoterapisti Sercan Yıllı, “Paralimpik Sporcuların Fizyoterapisti Olmak” başlıklı sunumu ile 18 Şubat 2019 tarihinde öğrencilerle bir araya geldi.

Yıllı, paralimpik sporcu fizyoterapistinin deneyim ve tecrübelerini öğrencilere aktarmanın yanı sıra aldıkları eğitim ile farklı alanlarda da çalışabilecekleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Haber Tarihi: 18/04/2019

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023