"Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu : Multidisipliner Yaklaşımlar" konulu konferansda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuray ALACA atletik performans fizyolojisi konusundaki bilgilerini paylaşmıştır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, 25-26 Nisan 2017 tarihinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu : Multidisipliner Yaklaşımlar konulu sempozyum düzenlemiştir.

Sempozyumda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuray ALACA atletik performans fizyolojisi konusundaki bilgilerini paylaşmıştır.

Sempozyuma bölümümüz öğrencilerinden katılım sağlanmış olup yeni fizyoterapi alanları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Son güncelleme tarihi: 04/09/2019