Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü “Solunum Fizyoterapistliği’’ başlıklı etkinlikte Fzt. Orhan Pekpostalcı’yı ağırladı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübümüzün 7 Aralık 2021 tarihinde düzenlediği “Solunum Fizyoterapistliği” başlıklı etkinlik; Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 2013 yılı mezunumuz ve uzun yıllardır solunum fizyoterapisi üzerine çalışan Fzt. Orhan Pekpostalcı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Fzt. Pekpostalcı öğrencilerimize; solunum fizyoterapistliği, solunum fizyoterapistliğinin çalışma alanları ve solunum fizyoterapisti olmak için yapılması gerekenler gibi konularda bilgilerini aktardı.

Solunum fizyoterapistliği ile ilgilenen öğrenciler, etkinlik kapsamında Fzt. Orhan Pekpostalcı’nın deneyimlerini dinleyerek kendisine soru sorma fırsatı yakaladı ve solunum fizyoterapistliğinin özellikli alanları hakkında bilgi sahibi oldu.

Haber Tarihi: 16/12/2021

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023