Fizyoterapi Rehabilitasyon bölümü hocaları ve öğrencileri tarafından 29 Nisan cumartesi günü Sapanca’da 2016-2017 eğitim-öğretim yılının bitişini kutlamak için piknik düzenlenmiştir.

30 Nisan 2017 pazar günü Büyükada’da gerçekleşen İstanbul Fizyoterapistleri Buluşması: Fiziksel Aktivite Etkinliğine üniversitemiz adına Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuray ALACA ve üçüncü sınıf öğrencilerimiz katılmışlardır.

Fiziksel aktiviteyi İstanbullulara özendirmek adına yürüyüş ve egzersizlerinde yapıldığı gezide birçok üniversitenin fizyoterapi öğrencileri ile kaynaşma sağlanmıştır.

Son güncelleme tarihi: 04/09/2019