Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyelerimizin araştırmacı olarak yer aldıkları proje EULAR tarafından desteklendi

İsviçre Zürih Üniversitesi’nin yürütücü, Fransa Sorbonne ve Hollanda Leiden Üniversitelerinin ortak, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özgül Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Feyzioğlu’nun araştırmacı olarak yer aldıkları “Exploration of Country-specific Barriers and facilitators for the implementation of Physical Activity according to the EULAR Physical Activity recommendations for people with Rheumatic Musculoskeletal Diseases in four different European countries: the COPA project” başlıklı proje EULAR (European League of Against Rheumatology) Derneği tarafından HPR (Health Professionals in Research) araştırma desteği kapsamında desteklendi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 25/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024