Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Paralimpik Basketbol Sohbetleri Etkinliği Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Fizyoterapi Bölümü öğrencileri tarafından Paralimpik Basketbol Sohbetleri adlı etkinlik, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Haziran 2023 tarihinde zoom platformu üzerinden gerçekleşti. Pendik TS Basketbol Takımı Oyuncusu Sporcu Ramazan Öksüz, öğrencilerin katıldığı etkinliğin konuğu oldu. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencilerinin, tekerlekli sandalye basketbol oyuncularının istek ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmek amacıyla gerçekleşen etkinlikte,  Sporcu Ramazan Öksüz tekerlekli sandalye basketbol oyuncularının ihtiyaçlarını Fizyoterapi Bölümü öğrencilerine aktardı.

Öğrenciler, sporcuların geçirdikleri kaza ve sık yaralanmalarla ilgili bilgi sahibi oldu.  Etkinlikte; tekerlekli sandalye kullanan sporcular ve fizyoterapistlerin etkileşim halinde olmalarının, yaralanmaları engellemek, performans ve takım başarısını arttırmak konusunda fayda sağladığı belirtildi.

Haber Tarihi: 07/08/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024