Fizyoloji Doktora Programı Öğrencimize Poster Birincilik Ödülü

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoloji Doktora Programı Öğrencisi Fatma Merve Antmen, ABAPKO tarafından desteklenen, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güldal Süyen ve Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Öz Arslan danışmanlığında yürüttüğü “Lityum-Pilokarpin ile İndüklenen Temporal Lob Epilepsisi Sıçan Modelinde GLP1 Analoğu Liraglutid’in Mitokondriyal Dinamikler ve Enflamasyon Üzerindeki Etkileri” başlıklı çalışması ile 1-4 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 47. Ulusal Fizyoloji Kongresi’nde Poster Birincilik Ödülü’nü kazanmıştır.Araştırmacımızı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023