Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü'nde 20 Nisan 2017 Perşembe günü "Evde Bakım Şirketi İşleyişleri ve Evde Bakım Şirketinde Fizyoterapist Olmak" konulu seminer düzenlenmiştir.

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü'nde 20 Nisan 2017 Perşembe günü 12:00-13:30 arasında Türkiye’nin fizyoterapi anlamında ilk kurulan evde bakım şirketinin (Özsezikli Rehabilitasyon) ortağı ve yürütücülerinden olan Uzm. Fzt. Güven Çetin’in katıldığı seminer düzenlenmiştir.

Seminere tüm sınıf öğrencilerimiz katılarak evde bakım şirketinin işleyişini, robotik rehabilitasyon uygulamaları konusunda bilgi edinmişlerdir.

Son güncelleme tarihi: 04/09/2019