Eczacılık Fakültesi Öğrencilerimiz ÇEVKO Yeşil Nokta Sosyal Sorumluluk Kategorisinde 1. Oldu

Acıbadem Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında, Prof. Dr. Günay Yetik Anacak’ın danışmanlığında 22 öğrencimizle birlikte  “Adımım C(K)arbonsuz Umudum: Gençlik (ACU-Gençlik) Projesi” gerçekleştirildi. Proje, sürdürülebilirlik alanında lider kuruluşlardan Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından düzenlenen Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri Töreni’nde, ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde 1. oldu. ACU-Gençlik Grubu’nu temsilen yarışmaya katılan öğrencilerimizden Ezgi Sevim, İdil Işıkay, Şevval Günbay ve Zülal Özmaden’in kazandıkları kupa, Eczacılık Fakültesi ödül köşesinde yerini aldı.

Emeği geçen tüm  öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 26/12/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024