Eczacılık Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni

Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni 28 Haziran 2022 tarihinde kampüsümüzde gerçekleşti.

Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mert Ülgen’in açılış konuşması ile başlayan törende, Eczacılık Fakültesi birincisi İrem Bayol fakülteyi temsilen konuşmasını yaptı.

Törende, fakülte birincisi İrem Bayol’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar tarafından teslim edildi. Fakülte ikincisi Büşra Nur Kurar ve fakülte üçüncüsü Yunus Emre Güven’e Rektörlük Başarı Beratları ise Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.

Dekanımız Prof. Dr. Mert Ülgen, tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etti. Ardından meslek andının okunması ve kep atma ile tören tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 05/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023