Öğretim Üyemiz Dr. Özkan Özdemir’in yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Genom Çalışmaları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Özkan Özdemir’in yürütücüsü olduğu “Absans Epilepsisinden Sorumlu Moleküler Mekanizmalarının Genetik Sıçan Modelinde Spasyotemporal RNA Dizileme İle İncelenmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Özbek danışman; Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Filiz Onat ile İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihan Çarçak Yılmaz ise araştırmacı olarak yer aldı.

Öğretim üyelerimizi ve araştırma ekibini kutlar başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 20/07/2022

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023