Dr. Öğretim Üyesi Gülen Melike Demirbolat’ın yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Gülen Melike Demirbolat’ın yürütücü; Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Görevlisi Özgül Gök ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Prof. Dr. Özge Çevik’in danışman ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Ömer Erdoğan’ın araştırmacı olduğu “Akciğer Kanser Tedavisinde Kullanılmak Üzere Çift Etkili pH'ya Duyarlı Lipozomların Geliştirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK ARDEB 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023