Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök’ün yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök’ün yürütücüsü olduğu “Nöroinflamasyona Bağlı Sinir Hücre Hasarının Tedavisi İçin Beyine Hedefli Ve Soyulabilir Akıllı Nanoterapilerin Geliştirilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.Projede Misafir Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Hilmi Ege danışman; Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Yağan Uzuner ve İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem Gök araştırmacı olarak yer aldı.Öğretim üyelerimizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023