Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Ekrem Kırımlı’nın yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Ekrem Kırımlı’nın yürütücüsü olduğu “Kablosuz Elektrotsuz Qcm İle Sıvı Biyopsi Kanser Teşhisi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Günhan Dündar ve Doç. Dr. Sema Dumanlı Oktar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Okan Zafer Batur ve Yocto Sensum Biyoteknoloji Ürünleri Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nden Prof. Dr. Mustafa Cengiz Yakıcıer araştırmacı olarak yer aldı.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 25/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023