Doç. Dr. Emin Aksoy ve Dr. Öğr. Üyesi Dilek Kitapçıoğlu'nun Projesine Best Innovation Ödülü

Üniversitemiz CASE (Klinik Simülasyon ve İleri Düzey Endoskopik-Robotik Cerrahi Merkezi) Direktörü ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emin Aksoy ile Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Dilek Kitapçıoğlu’nun “Lumbar Transforaminal Injection Training with Serious Gaming Module and Hands-on Simulator” başlıklı projesi, 21-25 Ocak 2023 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Orlando şehrinde Society for Simulation in Healthcare (SSIH) tarafından, International Meeting on Simulation in Healthcare (IMSH) 2023 Kongresi kapsamında düzenlenen “Simventors Showcase” yarışmasında “Best Innovation Award” ödülüne layık görüldü.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Haber Tarihi: 28/03/2023

Son güncelleme tarihi: 14.04.2023