Doç. Dr. Çağlar Yılgör’e TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Çağlar Yılgör, 2022 yılında Sağlık Bilimleri alanında “Omurga cerrahisine getirmiş olduğu yenilikçi ve öncü yaklaşımları ve geliştirilen GAP Skoru ile kişiye özel analiz ve tedavi yöntemlerinin planlanmasındaki üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle TÜBİTAK Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.TÜBİTAK Teşvik Ödülü; yaptığı çalışmalarla bilime, uluslararası düzeyde önemli katkılarda bulunabilecek niteliklere sahip olduğunu kanıtlamış, 40 yaşını geçmemiş ve Türkiye’de yerleşik hayatı bulunan bilim insanlarına verilmektedir. TÜBİTAK Teşvik Ödül Töreni 28 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 22/12/2022

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023