Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı’nın sosyal sorumluluk projesi "Organ Bağışı Kampanyası" 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Kampanya kapsamında 24 Nisan 2017 Pazartesi günü Diyaliz Program Başkanı Prof. Dr. Ülkem Çakır ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Berber "Organ Nakli" konulu semineri ile katılımcılarla bir araya geldi.

24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında açılan bağış standında ise Diyaliz Programı 1. sınıf öğrencileri ve Acıbadem International Hastanesi Organ Nakil Merkezi çalışanları organ nakil bağışı kaydı aldı.

Son güncelleme tarihi: 05/09/2019