Dans Gösterisi: Rüya ve Maskeler

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Drama Kulübü işbirliği ile organize edilen teatral dans gösterisi “Rüya ve Maskeler” üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ramazan Baş’ın yazdığı, sanat yönetmenliğini Tan Sağtürk’ün yaptığı dans gösterisi; sanatın engel tanımadığı, toplum baskısının ve duyarsızlığının ancak empati ile aşılabileceğini izleyenlere hem görsel hem işitsel olarak sergiliyor.

Rüya ve Maskeler; ortopedik ve işitsel engele sahip dansçıların da yer aldığı 13 kişilik bir performans ekibinden ve görme engelli müzisyenlerden oluşuyor.

Biletlerden elde edilen tüm gelir Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağlı Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ne bağışlandı.

Haber Tarihi: 18/04/2019

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023