Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkülerle Yöreler Konseri

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Müzik Kulübü ile düzenlenen "Türkülerle Yöreler" Konseri 18 Ocak 2023 tarihinde konferans salonunda gerçekleşti. Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar, rektör, rektör yardımcıları, akademik, idari yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen konserde Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait eserler seslendirildi.

Bağlamada; Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencimiz, TRT Gençlik Korosu Sanatçısı Burak Emre Gündüz ve TRT Gençlik Korosu Sanatçısı Mehdi Genç, kabak kemane ve kemençede; İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğrencisi, TRT Gençlik Korosu Sanatçısı Sarp Tuna Çelik, bendirde; Haliç  Üniversitesi  Konservatuarı öğrencisi Safa Akbulut’un yer aldığı etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Haber Tarihi: 19/01/2024

Son güncelleme tarihi: 19.01.2024