Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından bölüm öğrencilerinde Covid-19 aşısına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Covid-19 Aşı Farkındalığı” etkinliği Prof. Dr. Tanıl Kocagöz’ün katılımıyla 4 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşti.

Ülkemiz ve dünya genelinde yaşanılan pandemi nedeniyle gündeme gelen Covid-19 aşısı güncel bilgilere yönelik Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin farkındalığını artırmak amacıyla çevrim içi düzenlenen etkinlik Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ükke Karabacak’ın açılış konuşması ile başladı. Covid-19 pandemisi ve aşılar hakkında Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanıl Kocagöz’ün bilgi ve dünya genelindeki yaklaşımları paylaşmasının ardından katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

Son güncelleme tarihi: 08/03/2021