CASE Ciddi Oyun Uygulamasına Amerika’dan Ödül

Üniversitemizin de katılımcıları arasında yer aldığı bilimsel konferans, sağlık alanında simülasyon uygulamaları üzerinde çalışan kurum ve üniversitelerden 2000’i aşkın katılımcıyı bir araya getirdi. Konferansta 3 gün boyunca, sağlık alanında son yenilikler, iyi uygulamalar, ürün ve servis sunumları, eğitimler gerçekleşti. Acıbadem Üniversitesi CASE tarafından tasarlanan “Karma Gerçekliği Bir Sonraki Simülasyon Seviyesi Olarak Kullanmak (Using Mixed Reality as the Next Level of Simulation)” başlıklı proje IMSH kapsamında düzenlenen “2019 Serious Games and Virtual Environments“ yarışmasında 50 uluslararası ekip arasından “Best in Show Award - Runner Up” ödülüne layık görüldü.2018 yılında da sanal gerçeklik bazlı ciddi oyun alanında yapılan yarışmadan “Jüri Özel Ödülü” ile dönen ACU CASE Ekibi, bu yıl 9.su düzenlenen yarışmada iki yıl üst üste ödüle layık görülen tek ekip olma özelliğini de taşıyor.

Haber Tarihi: 15/02/2019

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023