CA 21143 Transnational Family Dynamics in Europe başlıklı COST Aksiyonun 2. Genel Toplantısı Gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Akademik İngilizce Programı tarafından CA 21143 Transnational Family Dynamics in Europe başlıklı COST Aksiyonun 2. Genel Toplantısı 20-22 Kasım 2023 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleşti. Aksiyonun yönetim komitesinde (MC) yer alan Dr. Öğr. Üyesi Nafiye Çiğdem Aktekin ve Öğr. Gör. Motassem Bowarshi’nin yer aldığı toplantı, Türkiye dahil 27 farklı Avrupa ülkesinden gelen 62 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte, ulusötesi aileler (UAA) ve ulusötesi ailelerin sosyal haklarının korunması, ulusötesi ailelerin sağlık ve esenliği, savunmasız çocukların ve gençlerin bakış açısını değiştirerek onları  refaha ulaşabilecekleri bir sisteme entegre etmek için sunumlar yapıldı. Katılımcılar disiplinler arasında yaptıkları araştırmaları ve verileri, uygulama konularında tartışarak fikir alışverişinde bulundular.

Haber Tarihi: 29/11/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024