Biyomedikal Görüntüleme Araştırma ve Geliştirme Birimi’nin düzenlediği etkinlikler gerçekleşti

Biyomedikal Görüntüleme Araştırma ve Geliştirme Birimi, Nisan ayında birçok etkinlik düzenledi.

Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alpay Özcan “Artificial Intelligence for Medical Imaging: Insightful but not Definite” başlıklı sunumu ile 1 Nisan 2019 tarihinde katılımcılarla bir araya geldi. Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Seda Keskin “Defining an Evaluation Criterion Using EEG Based Functional Connectivity Analysis for Laparoscopic Surgery Simulation Training” başlıklı sunumu ile 24 Nisan 2019 tarihinde katılımcılarla bir araya geldi. Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hande Halilibrahimoğlu “Evaluating Diffusion Anisotropy Indices for Molecular Group Prediction in Glioma” başlıklı sunumu ile 25 Nisan 2019 tarihinde katılımcılarla bir araya geldi.

Haber Tarihi: 02/04/2019

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024