Bir Bilim İnsanının Öyküsü: Polimerlerden Kanser Tanısına

Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen seminer dizisinin konuğu Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vasıf Hasırcı idi.’Bir Bilim İnsanının Öyküsü: Polimerlerden Kanser Tanısına” başlıklı webinar 25 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşti.Enstitü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen bu etkinlik lisansüstü öğrencileriyle onlara ilham ve rol model olabilecek bilim insanlarını bir araya getiriyor. Katılımcılar, bilim insanlarının yaşam öykülerini dinlerken yaptıkları bilimsel çalışmalar hakkında da bilgi sahibi oluyor. Etkinlik girişimcilik-liderlik, kişisel gelişim, sivil toplum hizmetleri-sosyal sorumluluk temalarında da öncü konukları öğrencilerle buluşturuyor.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023