Bilişim Kulübü “Sağlık Sektöründe Teknolojinin Yeri” Etkinliğinde Faruk Eczacıbaşı’yı Ağırladı

Acıbadem Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen  ‘Sağlık Sektöründe Teknolojinin Yeri’ adlı etkinlik 11 Mart 2023 tarihinde üniversitemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, konferans öncesinde Acıbadem Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni (TEKMER) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Eczacıbaşı, konferansta; sağlık sektörü başta olmak üzere tüm alanlarda  teknolojik gelişmeler karşısında kurumlar ve bireyler olarak kendini güncellemek  ve fark yaratmak konusunda görüşlerini ve deneyimlerini aktardı.  300 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik soru-cevap oturumunun ardından sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 15/03/2024

Son güncelleme tarihi: 15.03.2024