Bilimsel Toplantılar XI – Erkek Fertilitesinde Beslenme ve Egzersizin Rolü

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’nde süregelen bilimsel çalışmaları hem Tıp Fakültesi geneline yaymak hem de üniversitemizdeki araştırma merkezleri ile paylaşarak disiplinlerarası bilimsel iş birliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları’nın on birincisi 17 Mart tarihinde gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın konuşmacı olduğu “Erkek Fertilitesinde Beslenme ve Egzersizin Rolü ” başlıklı etkinlik, 30 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Obezite ve infertilite ile ilgili çalışmalar yürüten ve histoloji, histokimya, immünhistokimya, elektron mikroskopisi ve glikobiyoloji yöntemleri konusunda deneyim sahibi olan Dr. Merve Elmas, erkek fertilitesini etkileyen faktörler içerisinde yer alan beslenme ve egzersizin rolü ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Tarihi: 03/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024