Bilimsel Toplantılar X: Nasıl Oluyor da Olmuyor?

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü’nde süregelen bilimsel çalışmaları hem Tıp Fakültesi geneline yaymak hem de üniversitemizdeki araştırma merkezleri ile paylaşmak ve disiplinlerarası bilimsel iş birliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Bilimsel Toplantıları’nın onuncusu 29 Aralık tarihinde gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Levent Altıntaş’ın konuşmacısı olduğu “Nasıl Oluyor da Olmuyor? Nasıl Olsa Olur? Projeleri Başarıya ve Başarısızlığa Götüren Faktörler” başlıklı etkinlik, 30 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Program geliştirme ve değerlendirme, öğrenci merkezli aktif eğitim yöntemleri, değişim yönetimi ve kurumsal bilgi yönetimi konularında çalışmalar yürüten Doç. Dr. Altıntaş; yönetim konuları, ekip çalışması, çalışma ortamında insanı başarıya götüren faktörler ve liderlik konuları hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi: 03/01/2023

Son güncelleme tarihi: 19.01.2024