“Besin Etiketleme ve Sürdürülebilir Yaşam” başlıklı etkinlik gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz tarafından düzenlenen Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Duygu Ağagündüz’ün konuk olduğu Besin Etiketleme ve Sürdürülebilir Yaşam başlıklı etkinlik 26 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleşti.Besin etiketlerinin okunmasında farkındalık sağlama ve günümüzde oldukça dikkat çeken bir konu olan sürdürülebilir yaşamı beslenme dahil farklı yönlerle ele almayı amaçlayan etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Ağagündüz, çalıştığı farklı alanları ve gelecekte daha da önemli hale gelebilecek sürdürülebilir yaşamın etkilerini öğrenciler ile paylaştı. Etkinliğe Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri ve konuya ilgi duyan diğer üniversite öğrencileri katılım gösterdi. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023