“Bağımlılık ve Korunma Yöntemleri” başlıklı panel gerçekleşti

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu’nun öğrencileri, akademik ve idari personeli bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği “Bağımlılık ve Korunma Yöntemleri” başlıklı panel, 20 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda da Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Üyesi Tülay Demiray ve Yeşilay Akademi Direktörlüğü Psikolojik Danışmanı Tolga Uçar’ın konuşmacı olarak ağırlandığı panelde, “Bağımlılık, Bağımlı, Bağımlılığın Etkileri, Bağımlılık Türleri, Bağımlılığı Önleyici Tedbirler, Teknoloji Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı Mekanizması, Teknoloji Bağımlılığının Değerlendirilmesi” konu başlıklarıyla ilgili bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

Haber Tarihi: 27/04/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023