Aşçılık Programı’ndan Hocalarımıza Workshop Etkinliği

Acıbadem Üniversitesi Aşçılık Programı tarafından 11 Temmuz 2023 tarihinde, mutfak atölyesi etkinliği düzenlendi. Atölyede Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güldal SÜYEN ve Prof. Dr. İrfan Güney ile Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Emin Aksoy, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat BAŞ, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İnci USER, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mert ÜLGEN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Olcay ÇİZMELİ, Aşçılık Programı eğitmen şefleri tarafından düzenlenen menüleri uygulamalı olarak deneyimlediler.

Etkinliğin sonunda hocalarımız tarafından hazırlanan tabakların tadımı gerçekleşti.

Haber Tarihi: 13/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024