AKUT Farkındalık Semineri

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri; Aslıhan Taşkın, Şeymanur Karaca, Betül Taştan, Seren Çetin, Sedanur Kayıkçı, Ezgi Nur Demir, Merve Kama ve Sude Nur Uydaşoğlu; Hemşirelik Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Azize Karahan ve Arş. Görevlisi İlçim Ercan danışmanlığında 20 Aralık tarihinde AKUT ve Acıbadem Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi iş birliği ile 85 kişinin katılım sağladığı “Deprem Bilinçlendirme Semineri” düzenledi.Öğrencileri ve üniversite çalışanlarını AKUT hakkında bilgilendirmek ve depreme yönelik farkındalıklarını arttırmak amacıyla gerçekleşen etkinlikte, AKUT Kurumsal İletişim Bölüm Sorumlusu Giray Bircan, konuşmacı olarak yer aldı.

Giray Bircan konuşmasında, “AKUT kimdir?, AKUT’un yaptığı faaliyetler, Nasıl AKUT gönüllüsü olunabilir? ve Deprem öncesi-sırası ve sonrasında yapılması gerekenler” konularına yer verdi. Seminer, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi: 05/01/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023