Akademik Farkındalık Semineri: Web of Science Çözümleri üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşti

Üniversitemizin Clarivate ve Online Bilgi iş birliği ile düzenlediği Akademik Farkındalık Semineri 5 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitelere özel kurumsal araştırma analizleri, yayın performansı ölçme ve değerlendirme yöntemleri ve bilimsel araştırmalarda patent konularına dikkat çekmek ve konuyla ilgili akademisyenleri ve kütüphanecileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen “Web of Science Çözümleri” başlıklı akademik farkındalık seminerinde üniversitemiz başta olmak üzere 12 farklı üniversiteden katılımcılar bir araya geldi.Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güldal Süyen’in açılış konuşmasıyla başlayan seminerde Clarivate’den Derya Soğuksu, Online Bilgi Hizmetleri’nden Erman Karabulut ve Murat Özçelik de söz alarak katılımcıları “Kurumsal Araştırma Analizi ve Ötesi”, “Üniversite Yayın Performans Örnekleri” ve “Bilimsel Araştırmalarda Patentler: Üniversite Yansımaları” konu başlıkları hakkında bilgilendirdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen toplantıda Clarivate’in sunduğu hizmetler, kurumsal araştırma analizleri, yayın performansı ve patent konularıyla ilgili sunumlar yapıldı.

Seminerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 07/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023