AID 21: Today & Tomorrow

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Yapay Zeka Öğrenci Araştırma Grubu tarafından düzenlenen ve Kardiyovasküler Öğrenci Araştırma Grubu tarafından desteklenen "AID21: Today&Tomorrow" online semineri 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü çevrim içi olarak gerçekleşti.Yapay zeka alanında yapılan son çalışmaları konuşmak üzere düzenlenen seminere; Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından desteklenen yapay zeka startupları, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri konuşmacı olarak yer aldı. Üç oturumda gerçekleşen seminerde ilk oturumda startuplar çalışmalarını katılımcılara sunarken ikinci oturumda konuşmacı hekimler konuyla ilgili hazırlanan soruları yanıtladı. Son oturumda da “AI Workshop” başlıklı atölye çalışması gerçekleştirildi. Seminere Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve akademisyenlerinin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli tıp fakültelerinden öğrenciler de katıldı.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023