ACURARE Müdürü Prof. Dr. Uğur Özbek, “Artık Farkındasın” konulu etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı

Türkiye Klinikleri TV organizasyonu DrX tarafından düzenlenen “Artık Farkındasın” başlıklı etkinlik, 26 Şubat 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Gündüz’ün açılış konuşmacıyla başlayan etkinliğe Üniversitemiz Nadir Hastalıklar ve Yetim İlaçlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ACURARE) Müdürü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Özbek konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte yer alan konuşmacı hekimler Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, Prof. Dr. Emel Cabi Ünal, Doç. Dr. Özlem Ünal Uzun ve Prof. Dr. Ayşe Filiz Yavuz alanlarının nadir hastalıklar ile kesişimi konusunda katılımcıları bilgilendirip tecrübelerini paylaştı.

Haber Tarihi: 28/02/2022

Son güncelleme tarihi: 07.03.2024