ACUPEP Poster Presentation gerçekleşti

Üniversitemiz İngilizce Hazırlık Programı (ACUPEP) öğrencilerinin Prep Academic Skills dersi kapsamında hazırladığı projeler 15.04.2022 tarihinde “ACUPEP Poster Presentation” başlıklı etkinlikte sergilendi.Öğrencilerimiz Hazırlık Programı’nda edinmiş oldukları becerileri beslenme, sağlık, teknoloji, medya, uzay ve aile konu başlıkları altında kendi fakülte hocalarına ve diğer öğrencilere sergileme fırsatı buldu. ACUPEP Poster Presentation, öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.ACUPEP Poster Presentation, İngilizce Hazırlık Programı tarafından öğrencilere yabancı dil, akademik ve 21. yüzyıl etkileşim becerileri kazandırmak amacıyla sunulan Prep Academic Skills dersinin projelerinden biridir. Bu proje kapsamında öğrencilerin bölüm çalışmalarıyla ilgili motive olmaları ve akademik hayat için hazırlık yapmaları hedefleniyor.

Haber Tarihi: 20/04/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023