Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) tarafından düzenlenen 4. Tıp Eğitimi Yaz Okulu Projesi 3-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesin’de gerçekleşti. 45 farklı tıp fakültesinden katılımcının yer aldığı etkinlikte ACUTurkMSIC'i temsilen Tıp Fakültesi dönem 2 öğrencisi Enes Bilir ve dönem 1 öğrencisi İbrahim Eroğlu yer aldı.

Ayrıca projeye dış katılımcı akademisyen olarak katılan Tıp Fakültesi öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Tanıl Kocagöz ve Doç. Dr. Melike Şahiner, Tıp Fakültemizde yapılan bilimsel araştırmalar ve fakültemizin akreditasyon süreci hakkında katılımcılara konferans verdi.

Son güncelleme tarihi: 04/04/2019