Üniversitemizde araştırma temalı sunumlar, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmalar, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferansları, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı webinar serisi Nisan ayında da dopdoluydu. Herkesin katılımına açık gerçekleşen çevrim içi webinarlarda alanında uzman farklı konuşmacılar ağırlandı.

Nisan ayındaki webinar başlıkları ve konuşmacıları:

1 Nisan 2022

Regeneration and Beyond - Lessons from axolotl – PhD, Assoc. Prof. Turan Demircan, Muğla Sıtkı Koçman University SoM, Dept. of Medical Biology

7 Nisan 2022

Neural Circuits Underlying Social Behaviour – PhD, Assoc. Prof. Derya Sargın, Dept. of Psychology, Hotchikiss Brain Institute, University of Calgary

21 Nisan 2022

Sağlıkta ve Hastalıkta Çinko – Prof. Dr. Murat Kaynar, Pittsburgh University School of Medicine

Son güncelleme tarihi: 10/05/2022