Üniversitemizde araştırma temalı sunumlar, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmalar, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferansları, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı webinar serisi Nisan ayında da dopdoluydu. Webinarlarda alanında uzman farklı konuşmacılar ağırlandı.

Webinarlar herkesin katılımına açık gerçekleşti.

Nisan ayındaki webinar başlıkları ve konuşmacıları:

15 Nisan 2021

Akademik Performansınızı Değerlendirin ve Stratejinizi Belirleyin – MENAT, Web of Science Group Bölgesel Çözüm Danışmanı Derya Soğuksu

22 Nisan 2021

Ufuk Avrupa’da ERC – Ufuk2020 ERC Ulusal İrtibat Noktası Derya Dönertaş

29 Nisan 2021

Elektron Mikroskopik Yöntemler ve Klinik Tıp Bilimlerinde Uygulamaları – Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serap Arbak

Son güncelleme tarihi: 30/04/2021