Üniversitemizde araştırma temalı sunumlar, araştırma altyapısı ve olanakları ile ilgili konuşmalar, kurum içi ve dışından davetli araştırmacıların konferansları, kısacası araştırma ile ilgili her konunun yer aldığı etkinlikler Nisan ayında da gerçekleşti. Herkesin katılımına açık düzenlenen etkinliklerde alanında uzman Tıp Fakültesi öğretim üyelerimiz konuşmacı olarak ağırlandı.

Nisan ayındaki etkinlik başlıkları ve konuşmacıları:

6 Nisan 2023
Academia – Industry Meeting Platforms: A Guide to Acıbadem Academicians, Prof. Ali Osmay Güre ACU Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı

25 Nisan 2023
Horizon Deneyim Paylaşımı Toplantısı, Prof. Dr. Filiz Onat ACU Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı

Son güncelleme tarihi: 17/05/2023