ACU Gönüllüleri‘nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Söyleşi

ACU Gönüllüleri Kulübümüz, Future Females Ankara Ekibi ile 8 Mart 2021 tarihinde online olarak bir araya geldi. Katılımcılar arasında Future Females Ankara Şehir Elçileri Esra Çankaya, Merve Büyükçakıroğlu, Şevval Bozdağ yer aldı.Etkinlik kapsamında 8 Mart özelinde konuşan konuşmacılar “Girişimci olmayan kadın kalmasın“ diye-rek, katılımcıları girişimcilik hakkında bilgilendirdi, cesaretlendirdi ve bu konuda merak edilenleri cevaplandırdı. Ek olarak, Future Females temsilcilerinden Merve Büyükçakıroğlu katılımcılara “E-ticarete Giriş Eğitimi“ verdi.ACU Gönüllüleri üniversitemizdeki diğer öğrenci kulüplerinin de katkılarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel “Kadın, Kadındır! İsterse her şeyi başarır“ başlıklı videoyu paylaştı. Videoyu izlemek için tıklayın.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023